Oled valmis uuteks seiklusteks ja soovid arendada oma oskusi rahvusvahelises keskkonnas? Kasuta võimalust minna Erasmus+ programmiga välismaale praktikale!

HKHK pakub sulle unikaalse võimaluse minna Erasmus+ programmi raames erialasele praktikale välismaale. Kui oled valmis astuma sammukese oma mugavustsoonist välja ja avastama uusi võimalusi, siis on see pakkumine just sinu jaoks!

Tänasest on avatud sügisene kandideerimisvoor. Kandideerima on oodatud II ja III kursuse õpilased, kelle õppekavajärgne praktika jääb teise poolaastasse ning täiskasvanud õppijad, kes pole varem Erasmusega praktikal käinud.

Miks valida võimalus praktiseerida välismaal? Toetudes varem praktikal käinud õpilaste tagasisidele annab õpiränne lisaks uutele erialastele oskustele ka suurepärase võimaluse iseennast proovile panna ning leida uusi sõpru ja kontakte tulevaseks tööeluks. Ja millal siis veel kui mitte praegu J

Kandideerida saab HKHK rahvusvaheliste suhete kodulehel HKHK International. Sealt leiad ka täpse info, kuidas kandideerida, saad esitada praktika avalduse, sirvida meie eelmiste praktikantide põnevaid praktikablogisid ning samuti ka meie õpetajate õpirändemuljeid. Kui soovid olla HKHK välissuhete uudistega kursis, siis hoia meie kodulehel silm peal või registreeru püsilugejaks.

Kandideerimine kestab kuni 20.oktoobrini.

Ära maga maha, sest kui sa veel ei tea, siis õppida saab ka rännates ning see on elamus, mis jääb meelde kogu eluks.

KANDIDEERIMINE

LISAINFO: heli.heimo@hkhk.edu.ee (Välissuhete koordinaator, tuba 114).